Fredag d. 9. august

Duo’en Claus og Morten

Duo’en Claus og Morten

Først og fremmest: Duoen spiller alle gode sange i hele verden

Vi har her at gøre med et band, hvor de faktisk spiller de sange, der bliver ønsket!  Hits på hits De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene – ”Utroligt at så mange kendte kan samles i bare én duo…” skrev pressen. Der bliver underholdt i stor stil, men stadig med den gode sang og melodi i højsædet. Claus og Morten er begge to dybt seriøse musikere, der hele tiden prøver at få musikken, det underholdene element og sangen til at gå op i én helhed. 

LIVE på FaceBook
Under nedlukningen spillede Duoen live, med stor succes, fra deres Facebookside 14 fredage i træk, med et gennemsnit på 1000 lyttende seere hver gang. 

Nomineret til kulturpris i 2022 Duoen er i 2022 blevet nomineret til en speciel kulturpris af Kultursamarbejdet i Midt og Vest for deres online-corona-koncerter. 

Nationale helte
Duo’en har nu spillet sammen i over 30 år og har i den tid været vidt omkring. De har bland andet spillet for et fyldt BOXEN i Herning, hvor de varmede publikum og hele den danske “Dansk Top branche” op med deres show til liveudsendelsen “Dansk Top prisen” 50 års jubilæum” De har været husorkester i “Fan Zonen” til VM i ishockey. De har spillet i Frankrig, Tyskland, Polen, Sverige og Tyrkiet. Duoen står bag ’Hymnen til Midtjylland”, som de spiller til hver hjemmekamp på FC Midtjyllands stadion. Måske var du en af de tusinder der hørte dem live i Højtryk på P3 i sommeren 2001. Måske var du en af dem der så dem i Baren på TV3 i år 2002. Eller også du dem på TV2 i programmet ”Scenen er Din”, hvor de nåede en flot semifinaleplads. De har også gæstet ”Samsø festivalen” og har flere gange fået 1000 mennesker op af stolene i begejstring. Alt dette i… 

Over 30 år Duoen har nu spillet sammen i over 30 år – Utroligt som tiden går. Der er stadig den samme glæde og energi, når Claus og Morten giver den gas, eller spiller de gode sange stille og roligt med nerve og intensitet. 

Denne cocktail er en garanti for den helt igennem fantastiske oplevelse for de unge, dem der stadig, tror de er unge og for den ældre genreration. Repertoiret spænder fra de nyeste hit, til de gamle gode dansenumre og til de sange man troede man havde glemt. Det er en oplevelse at se og høre Duoen om de ’kun’ er Claus og Morten eller om de er med deres band. 

Spiller fredag kl. 16.00 - 18.00 i Karlebo Hegnet Teltet