Lørdag d. 10. august

Tordrup & Trio

Tordrup & Trio

Med Tordrup & Trio kan du se frem til lækkert selskab med jazz, swing, bossa/calypso/pop og ikke mindst højt humør! 

Vi har både erfaring fra at powerjazze på scenen foran et stort og dansende publikum og fungerer også godt i et mere laidback setting, som dinnerjazz eller hvor du måske sidder og nyder koncerten med et glas hvidvin. Repertoiret består af forskellige genkendelige numre, som vi tvister lidt. Under navnet Jaybird tilføjer vi også en håndfuld egne numre, som vi glæder os til at vise frem på havnen i Stauning!:-)

Line up:

  • På vokalen fører Julie Tordrup dig sikkert gennem de musikalske landskaber. Julie har mange års erfaring, fra bl.a. musical, og kan med sin vibrerende sopran drage publikums opmærksomhed i mange musikalske retninger.
  • Julie bliver bakket op af Björn på guitar (rhytm/lead), som med sit Islandske lune giver tvistet lidt ekstra af det gode.
  • J.B. er vores kreative puls på stikkerne, som har sin baggrund i jazz samt mange års erfaring i andre sammenhænge og derfor kan give det kreative rum et skub.
  • Sidst, men ikke mindst, har vi Jesper, der med cap og kontrabas forstår at holde bandet højt og klistre os sammen med sin brummende lækre bas. 

Vi glæder os til gensyn med Stauning til August '24

Spiller lørdag kl. 17.45-19.45 i Hansen & Larsen Teltet